Ganda Jersey sirkular mesin nyulam pikeun Speed ​​High Otomatis

Leadsfon brand kaluaran tinggi ganda jersey sirkular mesin nyulam, model DJI3.2, Bisa knit polos, interlock, spandex, lawon bolong sarta bisa nyieun sportswear, swimsuit jeung saterusna.


  • Item NO.:DJI 3.2
  • Asal produk:Fujian, Cina
  • Waktos prosés:30 ~ 45 poé
  • Garansi:1 Taun
  • kakuatan:5,5 KW
  • beurat:3000 KG
  • Gauge:14GG-44GG
  • Diaméterna [inci]:30" - 40"

Rincian produk

Tag produk

Fitur Kami

1. Mesin dirancang kalayan 3.2 feed per inci diametrical tur nyingkronkeun feeder benang tetep precision tinggi tunggal tombol nyaluyukeun dina kotak Cam bakal gampang nyaluyukeun posisi jarum.
2. Kalawan tilu shafts bisa ningkatkeun reliabiliti sarta durability sahiji sistem transmisi supados stabilitas operasi sarta-speed tinggi precision dinamis mesin ieu ningkat.
3. Skid résistansi tina QUAP Pulley kalawan sabuk, pastikeun sinkronisasi tina benang nyoco kabayang jeung ngurangan waktu yam rusak
4. sumur, tetep produksi stabil sarta luhur ku lawon interlock kualitas luhur

Jantung mesin jersey ganda DJI (3)
DJI ganda jersey mesin jantung

Conto Produksi

DJI3.2 108F pikeun 34 inci, lebar kabuka sareng 25rpm [tacan beres, 85%]

Struktur  Gauges (E) Benang  Beurat (g/m2) Produksi kg/h
Interlock 24 Poliéster 150/72/1 Den 250 20

Rincian Téknis

Tipe DJI 3.2
Diaméter [inci] 30- 40
No tina feeders 98F - 128F [3.2 feed per inci](Conto: 34” 108F)
Faktor laju [max] 850(Conto: 25rpm dina 34")
Gauges [E] 14GG-44GG

pigura sadia

Pigura tubular Buka pigura lebar
Pigura tubular baku  Pigura tubular raksasa  Baku Buka pigura lebar Pigura lebar kabuka raksasa 
PiguraPikeun 550 mm lawon gulungan Pigura pikeun gulungan lawon 680mm  Pigura pikeun gulungan lawon 330mm  Pigura pikeun gulungan lawon 680mm 
Kain mesin jersey ganda DJI (2)
DJI ganda jersey mesin lawon

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Ninggalkeun Pesen Anjeun