Ngarojong

Konsultasi jasa pra-penjualan

Kami nyayogikeun anjeun produk khusus anu tepat pikeun kabutuhan anjeun.

jasa pra-penjualan

Spesialis kami bakal resep mamatahan anjeun ngeunaan mesin nyulam sirkular LEADSFON PILOTELLI.

Ahli kami bakal nyayogikeun produk anu disesuaikan dumasar kana kabutuhan anjeun.

Rupa-rupa jinis mesin nyulam sirkular kami siap nyayogikeun anjeun nilai produk maksimal.

Kami bakal terus ngembangkeun sareng berinovasi pikeun nyumponan rupa-rupa kabutuhan pasar.

Instalasi dina situs

Instalasi, Commissioning sareng Pelatihan dina situs

Nyadiakeun rentang pinuh ku jasa pikeun produksi Anjeun.
Kami ngalaksanakeun jasa pamasangan di tempat ogé pelatihan operasi sareng perawatan komprehensif.Service ngawengku:

Jasa pamasangan mesin

Operasi mesin sarta precautions

Pangetahuan operasi anu aman

Konfigurasi sistem mesin

pangropéa poéan mesin

adjustment mesin parameter jeung kaahlian operasi pikeun ngarobah jenis lawon

Pangropéa & ngalayanan

Kami nyayogikeun anjeun perbaikan mesin anu gancang sareng dipercaya sareng jasa anu aya hubunganana pikeun ngajaga mesin nyulam anjeun lancar dina produksi.
Upami aya masalah téknis sareng gangguan sareng mesin nyulam sirkular anu anjeun mésér ti LEADSFON, mangga ngahubungi!

 

Pangropéa & ngalayanan

Telepon: 0086-0592-6251199 / 0086-0592-6773138-807

Tim layanan téknis kami bakal langsung ngadukung anjeun.