Singe jersey mesin nyulam sirkular pikeun kacida produktif

Leadsfon brand speed tinggi tunggal jersey sirkular mesin nyulam, model SJ3.0, Bisa knit polos, spandex, lawon bolong sarta bisa nyieun sportswear, swimsuit jeung saterusna.


  • Item NO.:SJ3.0
  • Asal produk:Fujian, Cina
  • Waktos prosés:30 ~ 45 poé
  • Garansi:1 Taun
  • kakuatan:5,5 KW
  • beurat:2800 KG
  • Gauge:14GG-24GG
  • Diaméterna [inci]:26"-42"

Rincian produk

Tag produk

Fitur Kami

1. Ieu dibuktikeun ku lila lila- yén urang boga téhnologi dewasa sarta rentang lega pikeun konsumén milih.
2. Sadaya asesoris precision standarisasi, anu ditukeurkeun langsung dirakit kana mesin a
3. Struktur produk lumrah kompak, konvérsi gampang
4. bahan-kualitas luhur, téhnologi paling canggih refined processing bagian baku
5. Dibédakeun tina opat-lagu kawat baja drive parabot konvensional, ngagunakeun dipaténkeun sorangan landasan kawat baja dual, ngurangan gesekan.operasi lemes, greatly ningkatkeun laju
6. Desain jeung téhnologi ngolah dina garis kalawan CE Standar sudut kasatimbangan
7. Ngagunakeun pigura baja husus pikeun nyaimbangkeun awak salila operasi
8. Ngabogaan loba téknologi dipaténkeun

SJ3.0 tunggal Jersey mesin jantung (7)
SJ3.0 tunggal Jersey mesin jantung (8)

Conto Produksi

SJ3.0 pikeun 32 inci, rubak kabuka sarta 28rpm [tacan beres, 85%]

Struktur  Gauges (E)  Benang  Beurat (g/m2) Produksi kg/h 
jersey tunggal 28 Kapas Nm 30/1Ne 125 24

Rincian Téknis

Tipe SJ3.0
Diaméter [inci] 26- 42
No tina feeders 78F - 126F [3 feed per inci](Conto: 32” 96F)
Faktor laju [max] 960(Conto: 30rpm dina 32")
Gauges [E] 14GG-44GG

lawon lumaku

SJ3.0 lawon mesin tunggal Jersey
SJ3.0 lawon mesin Jersey tunggal (2)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Ninggalkeun Pesen Anjeun