Tilu thread Fleece mesin nyulam sirkular pikeun kualitas alus

Tilu mesin thread fleece nyaeta design Italia .The pilihan pangalusna pikeun mesin thread tilu fleece-dites pasar.Tilu mesin thread fleece gaduh interchangeability alus teuing jeung kualitas lawon luhur.Mesin benang bulu tilu urang saé dina biaya - jasa efektif & saatos penjualan.


  • Item NO.:FACV / SJ3.2F
  • Asal produk:Fujian, Cina
  • Waktos prosés:30 ~ 45 poé
  • Garansi:1 Taun
  • kakuatan:5,5 KW
  • beurat:2800 KG
  • Gauge:16GG-24GG
  • Diaméterna [inci]:30"32"34"

Rincian produk

Tag produk

Fitur Kami

1. Desain Italia
2.Excellent interchangeability
3. lawon stabilitas High
4.Cost - jasa saatos-jualan efektif & kualitas luhur
5.Stable tur saimbang pigura
6.Machine ieu dilengkepan 4 cames lagu

打印
打印

Rincian Téknis

SJ3.2F Tilu thread fleece
Stitch Coil dijieun nurutkeun sinker pindah, ngaganti bagian luhur jeung cammes bisa dirobah jadi mesin jersey tunggal

SJ3.2F - SJ3.2D
SJ3.2F(Tilu benang bulu) SJ3.2D(Kaos Tunggal
Diaméter [inci] 30/32/34 Diaméter [inci] 30/32/34
No tina feeders 96 / 102 / 108 No tina feeders 96 / 102 / 108
Gauge [E] 18GG - 24GG Gauge [E] 14GG - 32GG
Faktor speed 750(25 rpm dina 30) Faktor speed 840(28 rpm dina 30)

Conto Produksi

SJ3.2F pikeun 30 inci, rubak kabuka sarta 28rpm [tacan beres, 85%]

Struktur Gauges (E) Benang Beurat (g/m2) Produksi kg/h
3 Benang Bulu 20 Kapas30/1Ne;Kapas30/1Ne;Kapas 10/1 Ne 260 28

FACV

rinci teknis

SJ3.2F Tilu thread fleece
Jenis hook jarum kana bunderan, bisa ngarobah gaya lawon béda

Tipe FACV
Diaméter [inci] 30/32/34
No tina feeders 96 / 102 / 108
Faktor laju [max] 750(Conto: 25rpm dina 30")
Gauges [E] 16GG-24GG

Conto Produksi

SJ3.2F pikeun 30 inci, rubak kabuka sarta 28rpm [tacan beres, 85%]

Struktur  Gauges (E)  Benang  Beurat (g/m2) Produksi kg/h
3 Benang Bulu 20 Kapas30/1 Ne;Kapas30/1Ne;Kapas 10/1 Ne 260 26

Pigura sadia

Pigura tubular
Pigura tubular baku  Pigura tubular raksasa 
PiguraPikeun 550 mm lawon gulungan Pigura pikeun gulungan lawon 680mm 
SJ3.2F tilu fleece thread mesin lawon (3)
SJ3.2F tilu fleece thread mesin lawon (5)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Ninggalkeun Pesen Anjeun