Tentang Kami

Xiamen Leadsfon mesin Co., Ltd.

LEADSFON - produsén mesin nyulam anu kasohor di dunya.

merek

LEADSFON - produsén mesin nyulam anu kasohor di dunya.

Pangalaman

20+ taun terus ngembangkeun pangalaman dina industri mesin nyulam sirkular.

 

Kustomisasi

Nyadiakeun rupa-rupa jasa kustomisasi mesin nyulam sirkular.

Saha urang?

Xiamen Leadsfon Machinery Co., Ltd. ngahasilkeun mesin nyulam sirkular kelas dunya kualitas luhur.Salaku produsén desain aslina (ODM) merek Italia anu kasohor di dunya PILOTELLI, Leadsfon parantos nyayogikeun komponén inti mesin nyulam sareng babarengan ngembangkeun sababaraha modél sareng PILOTELLI ti saprak 2002.

Dina 2014, Leadsfon kaala PILOTELLI(China) jeung aktipitas konsultan téknis Éropa luhur jeung sakabéh prosés manufaktur adopts standar Éropa.Kami megah ngaluncurkeun merek LEADSFON kelas luhur kalayan mesin nyulam kualitas luhur.Leuwih taun, LEADSFON mesin nyulam anu kacida dipikawanoh ku konsumén domestik jeung neundeun pondasi pikeun pasar global.

Panorama
Peta tutuwuhan

Naon anu urang laksanakeun?

LEADSFON khusus dina R&D, produksi sareng pamasaran mesin nyulam.Produk kalebet séri SJ mesin Jersey tunggal, séri DJ mesin Jersey ganda, séri produk téknologi tinggi SL3.0, tilu mesin benang fleece sareng mesin Terry.
Mesin bisa dipaké pikeun produksi lawon baju jero, jerseys, bolong, terry, sportswear, swimwear, sarta fabrics séjén kalawan kaluaran tinggi, konsumsi énergi low, operasi stabil sarta umur panjang.Sajumlah produk sareng téknologi parantos nampi patén nasional, sistem CE sareng ISO sareng saterasna.

Budaya perusahaan urang

Sistem ideologi
● misi parusahaan: Tuang parabot-kelas munggaran sangkan anyaman gampang!
● Visi Company: 10 taun gawé teuas;kabeungkeut ka luhur 3;janten mesin nyulam sirkular anu luhur!

Fitur utama:
● Striving pikeun detil.
● Embracing inovasi.
● profésional sarta efisien.
● kajujuran jeung win-win.
● Miara pagawé.

45eb68c9

LEADSFON nyirian Network

Di pasar luar negeri, LEADSFON ngagaduhan tempat di nagara-nagara Asia Tenggara kalebet Indonesia, Vietnam, Thailand, ogé Turki, Uzbékistan, Eropa, sareng langkung ti 100 nagara sareng daérah di sakumna dunya.