Pasar

Xiamen Leadsfon Machinery Co., Ltd. Salah sahiji pasar penting urang nyaéta Turki jeung Uzbékistan, Leadsfon boga kaunggulan mutlak dina dua wewengkon ieu.

konsumén turki

konsumén turki

konsumén Uzbékistan (6)1

konsumén Uzbékistan

konsumén Uzbékistan1

konsumén Uzbékistan

1.Leadsfon boga No.1 ngajual dina mesin jersey tunggal di Turki.Mesin jersey tunggal kami parantos dijual rébuan unit.The panas ngajual serial SJ3.0 mesin nyulam tunggal nu produksi fabrics polos tur fabrics bolong.

Eupan balik customer: Mesin leadsfon kualitas luhur, umur panjang, operasi lemes sareng sababaraha masalah, kami pasangan jangka panjang.

Turki Istanbul (5)

Turki Istanbul

Turki Istanbul (2)

Turki Istanbul

Turki Istanbul (4)

Turki Istanbul

2.Another populér serial DJI mesin nyulam ganda di Uzbékistan, produksi profésional lawon polos, lawon sandwich, lawon bolong.

Eupan balik customer: leadsfon geus nyadiakeun kami kalayan layanan pohara alus, mesin boga kaluaran luhur sarta kualitas luhur, sarta geus mawa kami loba kauntungan.

Pameran Uzbékistan (4)

paméran Uzbékistan

Pameran Uzbékistan (6)

paméran Uzbékistan

paméran Uzbékistan

paméran Uzbékistan

Harga anu pikaresepeun kalayan konfigurasi high-end sapertos kieu:

SISTEM dahar BENANG Benang unik nyoco setelan anti dieunakeun disc aluminium, ulah garis paralel
BENANG FEEDER MPF-20L ku IRO Memminger, anyaluyukeun feeder benang, gampang pikeun ngarobah jenis lawon
PURAGKEUN Sistim take-down dipaténkeun bebas(T6 tubluarTA7 buka rubak
PANÉL KONTROL LEADSFON kustomisasi panel kontrol layar toél LCD - kalawan kaluaran WIFI
HATÉ Sistim adjustment spiral lift dipaténkeun bebas, landasan kawat baja ganda, pituduh buruan bisa disaluyukeun misah
INVERTER kakuatan 5.5KW, frékuénsi 50HZ, tegangan 380V, 14.7A ayeuna
LUBRICATION otomatis Pulsonic oiler
CYLINDER Ngagunakeun No.. 48 baja pikeun mastikeun hiji karasa leuwih ti 56 derajat
JARUM GROZ BECKERT
SINKER KERN-LIEBERS
CAM Dijieunna tina bahan Cr12Mo1V1 kalayan kakuatan tinggi sareng tahan ngagem

3.Leadsfon tilu tilu fleece mangrupakeun serial matak pikeun fabrics fleece.Sadia pikeun jersey tunggal ngan ku ngaganti cames na ring sinker.

4.Technology nu geus dewasa sarta dipaké: Sistim Servo
Sistem servo kami diadopsi geus robah adjustment manual tradisional reel nyoco pikeun nyaluyukeun operasi mundur tina jumlah dahar benang.
Sistim dahar benang servo éléktronik
1.It ngagantikeun alat dahar benang tradisional ku mesin pungkal servo, nu akurat bisa input panjang benang pikeun ngurangan waktu adjustment manual.
2.The dahar benang stabil, benang teu gampang megatkeun, permukaan lawon smoother, hasil adjustment benang akurat, waktos adjustment benang disingget, sarta efisiensi produksi ningkat.
Servo turun
1.It ngagantikeun gearbox tradisional shifting, sahingga leuwih gancang sarta gampang pikeun ngaganti sprockets.Salila prosés crimping lawon, tegangan unggal posisi seragam, sarta beurat gram unggal posisi lawon relatif konsisten, nu ngaronjatkeun kualitas lawon bari ngaronjatkeun efisiensi.
2. Posisi feeder benang tepat sareng seragam, anu ngajamin posisi relatif benang sareng jarum nyulam, sareng mastikeun yén mesin dijalankeun dina kecepatan anu luhur, sareng lawon anyaman ngagaduhan tékstur anu jelas, henteu aya jarum anu leungit, jarum kembang, liang jeung defects séjén.

5.The mesin dimekarkeun panganyarna: Self-dimekarkeun sirkular nyulam mesin model high-leg:
Pigura pikeun 800 mm lawon gulungan;kinerja luhur;Ngurangan konsumsi lawon;Ngurangan downtime pikeun unloading fabrics;Ngurangan biaya;Ningkatkeun utilization mesin;Ningkatkeun jumlah curling tina mesin pungkal lawon pikeun nyumponan kabutuhan pasar