• 1998

    Perusahaan

    Pangwangunan

  • angka
    0 +

    Wewengkon dicicingan

  • angka
    0 +

    Nagara Kerjasama

  • angka
    0

    Patén Unik

Prosés Produksi Produk

Leadsfon geus gawé bareng jeung lembaga panalungtikan sarta paguron luhur domestik dina widang mesin nyulam, Sarta ogé, ngadegkeun-speed High mesin nyulam sirkular puseur R&D jeung asosiasi industri nyulam Cina.

  • video
    01Permesinan
  • video
    02Kualitas
  • video
    03Ngumpulkeun
  • video
    04Operasi Mesin
  • video
    05Debugging

Sertipikat & Patén

Sertipikat Ce, Sistem Iso, Patén Produk, jsb.

  • cc (14)
  • cc (12)
  • cc (13)
  • kalaparan2
  • shiyong
  • shyong2
  • syong3
  • shiyong4
  • shiyong5
  • shiyong6
  • waiguan
  • waiguan2
  • faming

PRODUK

LEADSFON - produsén mesin nyulam anu kasohor di dunya.

Naon Urang Laksanakeun?

Xiamen Leadsfon mesin Co., Ltd.

Xiamen Leadsfon Machinery Co., Ltd. ngahasilkeun mesin nyulam sirkular kelas dunya kualitas luhur.Salaku produsén desain aslina (ODM) brand Italia kawentar dunya PILOTELLI urang, Leadsfon geus nyadiakeun komponén inti mesin nyulam sarta babarengan ngembangkeun sababaraha model mibanda PILOTELLI saprak 2002. Dina 2014, Leadsfon kaala PILOTELLI (Cina) jeung aktipitas konsultan teknis Éropa luhur jeung sakabéh prosés manufaktur adopts standar Éropa.

Inpo kontak

Sakur Sarat?Mangga Ngaraos Luncat Ngahubungan Kami.

icoKantunkeun pesen

Upami anjeun gaduh patarosan atanapi saran, punten tinggalkeun pesen ka kami, kami bakal ngabales anjeun pas kami tiasa!