Mesin nyulam sirkular Terry pikeun lawon anduk

Leadsfon brand ongkos-éféktif mesin Terry, model JSP, Bisa knit polos, lawon spandex sarta bisa nyieun anduk a.


  • Item NO.:JSP
  • Asal produk:Fujian, Cina
  • Waktos prosés:30 ~ 45 poé
  • Garansi:1 Taun
  • kakuatan:Kakuatan
  • beurat:2800 KG
  • Gauge:14GG-24GG
  • Diaméterna [inci]:30” 32” 34”

Rincian produk

Tag produk

Fitur Kami

1. The sinker jangkung anu lega lumaku
2. Modél anduk positif sareng sabalikna tiasa ditukeurkeun
3. Pamilihan gears Italia diimpor jeung transmisi
4. Sistim adjustment spiral lift proprietary
5. Jalur kawat ganda proprietary, ngirangan gesekan sareng ngajalankeun langkung lancar
6. Tilu sét sistem feed benang lima tahap
7. Tilu raceways jarum nawiskeun kalenturan maksimum sarta Pilihan rupa fabrics

Jantung mesin terry JSP

Conto Produksi

JSP pikeun 30 inci .26Rpm [teu réngsé, 85%]

Struktur  Gauges (E)  Benang  Beurat (g/m2) Produksi kg/h
Terry  22 Kapas 30/1 NePoliéster 75 D 280 23

Rincian Téknis

Tipe JSP
Diaméter [inci] 30,32,34
No tina feeders 3045F, 3246F, 3450F
Faktor laju [max] 800(Conto: 26rpm dina 30")
Gauges [E] 14GG-24GG
Pigura mesin JSP Terry
Jantung mesin terry JSP (2)

pigura sadia

Pigura tubular Buka pigura lebar
Pigura tubular baku Pigura tubular raksasa Baku Buka pigura lebar Pigura lebar kabuka raksasa
Pigura pikeun 550 mm lawon gulungan Pigura pikeun gulungan lawon 680mm Pigura pikeun gulungan lawon 330mm Pigura pikeun gulungan lawon 680mm

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Ninggalkeun Pesen Anjeun