Kumaha mesin nyulam tiasa ngahontal béaya rendah sareng produktivitas anu luhur?

2021, konsumén Brasil ngagaleuh SJ3.0 tunggal Jersey mesin nyulam sirkular di LEADSFON.Kami gaduh agén sorangan sareng titik jasa saatos penjualan luar negeri di Brazil.Saatos nasabah narima mesin single-sided urang, agén urang bakal buka customer pikeun panduan tur mantuan customer urang install mesin tur mastikeun operasi normal jeung produksi mesin.lawon.Eupan balik customer ngomong: "Ladenan disadiakeun ku LEADSFON pisan wijaksana, nu pohara mantuan pikeun urang ngagunakeun mesin normal, sarta teu aya masalah salila operasi, nu greatly ngurangan biaya pangropéa urang"

SJ3.0 tunggal Jersey sirkular mesin nyulam

gqbq

Jalma anu tanggung jawab palanggan Brasil nyarios: "Baheula, itungan manual kaluaran éta rawan kasalahan, sareng para pagawé kedah ngawaskeun operasi mesin, tapi ti saprak ngenalkeun mesin.LEADSFON mesin nyulam sirkular, mesin sacara real-time ngawaskeun jeung fungsi komputasi calakan geus teu ngan disimpen tanaga gawé tapi ogé ngaronjat kapasitas produksi.

Dina waktu nu sarua, konsumén ogé ngalaporkeun yén LEADSFON pilihan mesin jersey tunggal diimpor gears Italia sarta transmisi, bebas dipaténkeun spiral lift Sistim adjustment, dibédakeun tina opat - lagu kawat baja drive parabot konvensional, maké dipaténkeun sorangan dual landasan kawat baja, ngurangan. gesekan, operasi lemes, greatly ningkatkeun laju, sistem take-down dipaténkeun bebas, pigura baja husus pikeun nyaimbangkeun awak salila operasi-speed tinggi, tilu sét sistem feed benang lima tahap, rentang pola badag kalayan nepi ka 4 jarum lagu dina silinder cam jeung lawon gauge lega, tipe pigura béda sadia pikeun sarat produksi béda.

SJ3.0 tunggal Jersey sirkular mesin nyulam

vasqwv

Patugas jalma ngenalkeun: "Baheula, hiji operator ngan ukur tiasa ngoperasikeun 3 alat, tapi ayeuna hiji operator tiasa ngoperasikeun 10 alat dina waktos anu sami; sateuacanna, hiji alat ngan ukur tiasa ngahasilkeun kira-kira 100 kilogram lawon a. poé, sedengkeun numesin nyulam LEADSFONbisa ngahasilkeun 120 nepi ka 130 kilogram sapoé;Kapasitas disebatkeun sahenteuna 30%.

Dina waktos anu sami, alat-alat énggal beroperasi kalayan sora anu rendah sareng lingkungan produksi parantos ningkat.

qvqwqvw

waktos pos: Apr-13-2022