Sistem Servo Cocog Pikeun Mesin Nyulam Circular LEADSFON

Urang diadopsi geus robah adjustment manual tradisional reel nyoco pikeun nyaluyukeun operasi mundur tina jumlah nyoco benang.

  • Sistim dahar benang servo éléktronik
1. Ieu ngagantikeun alat dahar benang tradisional jeung servo pungkal mesin, nu akurat bisa input panjang benang pikeun ngurangan waktu adjustment manual.
2. Dahar benang stabil, benang henteu gampang pegat, permukaan lawon langkung lancar, hasil panyesuaian benang akurat, waktos panyesuaian benang disingget, sareng efisiensi produksi ningkat.

 

 

 

Servo Benang Dahar System
  • Servo turun
1. Ieu ngagantikeun gearbox shifting tradisional, sahingga leuwih gancang sarta gampang pikeun ngaganti sprockets.Salila prosés crimping lawon, tegangan unggal posisi seragam, sarta beurat gram unggal posisi lawon relatif konsisten, nu ngaronjatkeun kualitas lawon bari ngaronjatkeun efisiensi.
2. Posisi feeder benang téh tepat jeung seragam, nu ensures posisi relatif tina benang jeung jarum nyulam, sarta ensures yén mesin ngalir di speed tinggi, sarta lawon anyaman boga tékstur jelas, euweuh jarum leungit, jarum kembang, liang, jeung cacad séjén.

 

Servo Benang Dahar System-1
global (2)

waktos pos: Jul-05-2022